14.10.2021 10:59

Στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων του Δήμου Χίου η ΑΔΕΔΥ

Η Ε.Γ. του Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Χίου και είναι στο πλευρό των συναδέλφων που πασχίζουν να διατηρήσουν τον κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου και των νομικών του προσώπων. 

Είμαστε ενάντια σε όλες τις πολιτικές που θέλουν τους Δήμους επιχειρήσεις και σε όλους τους νόμους των κυβερνήσεων που δίνουν τα «εργαλεία» προς όφελος των ιδιωτικών συμφερόντων. Οι λεγόμενοι αναπτυξιακοί οργανισμοί είναι απλά ένα «εργαλείο» προώθησης της πολιτικής που δεν έχει ως αφετηρία τις ανάγκες των δημοτών αλλά τις προτεραιότητες επιχειρηματικών ομίλων. Αντιπαλεύουμε τις αντιλαϊκές πολιτικές που είναι ενάντια στα συμφέροντα των δημοτών . Οι αγώνες των εργαζομένων σταμάτησαν στην πράξη τα αντιλαϊκά σχέδια της ιδιωτικοποίησης.

Η Ε.Γ. του Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ αταλάντευτη διεκδικεί μόνιμη και σταθερή δουλεία για όλους που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες χωρίς όρους και προϋποθέσεις και την στελέχωση όλων των υπηρεσιών του Δήμου με μόνιμο προσωπικό για την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών στους δημότες τους.

Εμείς έχουμε διαλέξει στρατόπεδο. Με όλες μας τις δυνάμεις θα είμαστε μέσα στους αγώνες για τις σύγχρονες ανάγκες και τα δικαιώματα των λαϊκών ανθρώπων που κατοικούν και εργάζονται στο δήμο μας, για τους ανθρώπους του μόχθου που αποτελούν τη μεγάλη πλειοψηφία. Αυτός είναι ο δρόμος για να μένει στα χαρτιά η αντιλαϊκή πολιτική και οι αντεργατικοί νόμοι όπως έγινε στο efood, και στους εκπαιδευτικούς που δεν υποτάσσονται σε απειλές.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ