3.11.2019 21:02

Στην Μητρόπολη η εικόνα της Παναγίας Ευαγγελίστριας του Τσεσμέ για την 11η Νοεμβρίου

Στη Χίο για τα ελευθέρια οι Μητροπολίτες Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγος και Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος

Με κάθε εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια θα εορταστούν και φέτος τα ελευθέρια της Χίου.

Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 07:00 το πρωί της Κυριακής 10 Νοεμβρίου με Όρθρο και Θεία Λειτουργία στο Μοναστήρι του Αγίου Μηνά Νεοχωρίου.

Στις 11:15 θα γίνει υποδοχή στον Μητροπολιτικό Ναό της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Ευαγγελίστριας της Κρήνης Μικράς Ασίας η οποία φυλάσσεται στον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου Φρουρίου. Στις 12:15 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η έπαρση της μεγάλης σημαίας στο Λιμάνι και στις 17:30 θα τελεστεί ο μέγας πολυαρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγου και συγχοροστατούντων των Μητροπολιτών Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνατίου και Χίου Μάρκου.

Στις 19:00 θα τελεστεί πάνδημη λιτανεία και ομιλία από τον Μητροπολίτη Σερρών Θεολόγο στην πλατεία Βουνακίου.

Οι θρησκευτικές τελετές θα συνεχιστούν τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου ανήμερα των ελευθέριων της Χίου με Όρθρο και Θεία Λειτουργία στις 07:15, Δοξολογία στις 10:30 και τρισάγιο στις 11:30 στο Ηρώον της οδού Δημοκρατίας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ