19.2.2019 19:26

Στην Αγγλία οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χίου

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Χίου, συμμετέχει  στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο “Inclusive Learning for Students”. Πρόκειται για ένα Σχέδιο Στρατηγικής Σύμπραξης σχολείων με σκοπό τη συνεργασία για την καινοτομία και την ανταλλαγή καλών πρακτικών.  

Από τις 11 μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η 5η κινητικότητα του σχεδίου στην Αγγλία (περιοχή Harlow) με τη συμμετοχή 4 μαθητών και μαθητριών του σχολείου και των συνοδών εκπαιδευτικών τους κα. Στέλλα Φραγκούλη και κα Θεοδοσία Τσατσαρώνη.  Στις εκπαιδευτικές συναντήσεις παρουσιάστηκε η 4η στρατηγική για την ένταξη των μαθητών στη μάθηση (Cooperative Learning), έγινε η παρουσίαση των εφαρμογών στις τάξεις και η αξιολόγησή τους.  Οι μαθητές και οι μαθήτριες ακολούθησαν το ωρολόγιο πρόγραμμα του αγγλικού σχολείου   «Kingsmoor Academy» και συμμετείχαν ενεργά σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Επίσης περιηγήθηκαν στα αξιοθέατα του Λονδίνου και  έκαναν ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές  επισκέψεις.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ