Κοινωνία

20/11/15 12:38

τελ. ενημ.: 20/11/15 12:38

«Στείλτε άμεσα αστυνομικούς στη Χίο»

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤ. ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ ΣΤΟ ΥΠ. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

Την αναγκαιότητα άμεσης ενίσχυσης της Α.Δ. Χίου με προσωπικό ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του προσφυγικού/μεταναστευτικού ζητήματος, αλλά παράλληλα να εξακολουθήσει η προσφορά στα υπόλοιπα καθήκοντα αστυνόμευσης στη Χίο, επισημαίνει σε επιστολή του προς τον Υπ. Δημόσιας Τάξης, ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Στ. Κάρμαντζης.   

«Η διαχείριση των ολοένα και αυξανόμενων ροών προσφύγων/μεταναστών στο νησί της Χίου, αποτελεί για τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας ύψιστο καθήκον με βάση τις αρχές του ανθρωπισμού και του διεθνούς δικαίου. Αυτό το καθήκον το υπηρέτησαν και το υπηρετούν με αυταπάρνηση και καθ’ υπέρβασιν των εργασιακών τους καθηκόντων, του ωραρίου και της αντοχής τους.  Συγκεκριμένα το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας έχει αναλάβει το ογκώδες έργο της καταγραφής/ταυτοποίησης καθ’ όλο το 24ωρο. 

Ωστόσο, ο αριθμός των υπηρετούντων στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου αποδεικνύεται ανεπαρκής, καθώς το κύμα προσφύγων/μεταναστών αυξάνεται χωρίς ενδείξεις μείωσής του στο προσεχές διάστημα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Κάρμαντζης. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση