12.6.2013 17:37

Στεγνό και στα αζήτητα

ΤΟ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

Στη μέση της πλατείας Βουνακίου υπάρχει μια  μαρμάρινη υπερυψωμένη κατασκευή, με ένα λάκκο στο κέντρο της. Λένε ότι είναι σιντριβάνι, αλλά εδώ και αρκετό καιρό χρησιμεύει μόνο για σκουπιδοτενεκές.

Αν επιχειρήσετε να μάθετε ποια υπηρεσία έχει την ευθύνη συντήρησης και λειτουργίας του, μάλλον θα μπερδευτείτε, όπως και οι υπηρεσιακοί παράγοντες στους οποίους απευθυνθήκαμε. Η Τεχνική μας παρέπεμψε στην Υπηρεσία Πρασίνου και η δεύτερη επέστρεψε  την ευθύνη στην πρώτη. Περιμένοντας να μας απαντήσουν, ψάξαμε και διαπιστώσαμε ότι έχουν κλείσει τις παροχές, επειδή από κατασκευαστικό λάθος όταν φυσάει τα νερά φεύγουν έξω και καταβρέχουν τον κόσμο σε μεγάλη ακτίνα μακριά.

Σα να μην έφτανε αυτό,  αντί να αποκαταστήσουν το πρώτο λάθος επέλεξαν να κλείσουν την παροχή, να κάνουν και οικονομία.

Δεν χρειαζόταν

Χωρίς να έχει αρμοδιότητα επ’ αυτού, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Μιχάλης Φυτούσης υποστήριζε και επιμένει ακόμη ότι δεν χρειαζόταν να κατασκευαστεί άλλο ένα σιντριβάνι κοντά στα άλλα δύο, που υπάρχουν απέναντι από τον ΟΤΕ και μέσα στον κήπο.

«Δεν έχουμε νερό για πέταμα, μπορούσαν στη θέση του να είχαν εγκαταστήσει μια άλλη λειτουργική και ανέξοδη κατασκευή», δηλώνει χωρίς να αγχώνεται για την κατάσταση του.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ