20.9.2021 20:26

Στη Χίο 24 μέλη του ορειβατικού συλλόγου Αυστρίας

Μετά από πρόσκληση του συλλόγου ΦΙΛΟΙ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΧΙΟΥ βρίσκονται στη Χίο 24 πεζοπόροι - μέλη του ορειβατικού συλλόγου της Αυστρίας, που αριθμεί 600.000 μέλη. Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του τμήματος του Τυρόλου Klaus Oberhuber. Θα παραμείνουν στη Χίο μία εβδομάδα (αναχωρούν 24/9) και θα κάνουν 6 πεζοπορίες, σε 60 χλμ. μονοπάτια σε όλη τη Χίο, που συντηρήθηκαν πρόσφατα από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου ΦΙΛΟΙ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΧΙΟΥ.

Παράλληλα θα περιηγηθούν σε όλο το νησί από τα Αγιάσματα μέχρι τα Μεστά, θα γνωρίσουν τη μαστίχα, θα γευτούν την τοπική κουζίνα, θα κολυμπήσουν στις μοναδικές παρθένες παραλίες μας. Πρόκειται πιστεύουμε στην αποτελεσματικότερη και ανέξοδη προβολή του νησιού μας και των μεγάλων του δυνατοτήτων για προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού.

Παράλληλα θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τη στενότερη συνεργασία ανάμεσα στον σύλλογό μας και στον αυστριακό ορειβατικό σύλλογο.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ