15.6.2016 10:32

Σταθερά ακριβή η αμόλυβδη στη Χίο

ΠΡΩΤΗ Η ΣΑΜΟΣ, ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΧΙΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΛΕΣΒΟΣ

Σημαντικές αποκλείσεις από άλλες περιοχές της Ελλάδας, παρουσιάζει η τιμή της Αμόλυβδης στα νησιά του Βορείου Αιγαίου σύμφωνα με έρευνα της Ένωσης Εργαζόμενων Καταναλωτών Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε για τον μήνα Μάιο σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Χίου.

Τα συμπεράσματα που εξήχθησαν και προκύπτουν από την έρευνα είναι ότι η μέση μηνιαία τιμή των καυσίμων στο Βόρειο Αιγαίο παρουσιάζει και πάλι σημαντική διαφορά από τις αντίστοιχες της υπόλοιπης Ελλάδας, οι οποίες καταγράφονται αναλυτικά στον πίνακα που επισυνάπτεται.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ενώ η τιμές των καυσίμων διεθνώς μειώνεται, στη Χίο και στο Βόρειο Αιγαίο όχι μόνο παραμένουν ίδιες, αλλά έχουν και αυξητικές τάσεις.

 

ΜΕΣΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΜΑΙΟΣ 2016

ΧΙΟΣ

Αμόλυβδη 95

1,463

Diesel κίνησης

1,096

ΛΕΣΒΟΣ

Αμόλυβδη 95

1,444

Diesel κίνησης

1,101

ΣΑΜΟΣ

Αμόλυβδη 95

1,514

Diesel κίνησης

1,138

 

 

 

 

 

*Οι τιμές είναι ανά λίτρο και αφορούν το μήνα Μάιο 2016. Δεν συμπεριλαμβάνονται τα Σαββατοκύριακα, κατά τα οποία δεν καταγράφονται οι τιμές από το Παρατηρητήριο Τιμών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ