2.9.2013 13:29

Στάση εργασίας στους Δήμους

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΧΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΤΙΣ 11.30 ΤΟ ΠΡΩΙ

Κλειστές θα είναι αύριο οι υπηρεσίες του Δήμου από τις 11.00μέχρι τη λήξη του ωραρίου των εργαζομένων, λόγω της συμμετοχής τους στην Πανελλαδική  Στάση Εργασίας που προκήρυξε η ΠΟΕ ΟΤΑ ενάντια στην τρομοκρατία και την ποινικοποίηση των αγώνων.
Οι δημοτικοί υπάλληλοι θα πραγματοποιήσουν   συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11.30 το πρωί στα Δικαστήρια Χίου.
«Την ώρα που η μνημονιακή συγκυβέρνηση συνεχίζει απτόητη το ολέθριο έργο της καταστροφής της χώρας και οι εργαζόμενοι της επιφυλάσσουν θερμό Σεπτέμβρη, σύσσωμο το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ ΟΤΑ σύρεται σε δίκη για τις απεργιακές κινητοποιήσεις του Οκτώβρη του 2011 με την αστεία κατηγορία «της ρύπανσης του περιβάλλοντος».
Την ίδια ώρα στο Πρωτοδικείο Χίου εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα των συναδέλφων μας σχολικών φυλάκων ενάντια στο αντισυνταγματικό μέτρο της διαθεσιμότητας και στις απολύσεις που αποφάσισε η Κυβέρνηση.  
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η Κυβέρνησης της κοινωνικής εξαθλίωσης πρέπει άμεσα να ανατραπεί μέσα από καθημερινούς μαζικούς ενωτικούς αγώνες»
, αναφέρει στην ανακοίνωση κάλεσμα στην απεργία, ο Σύλλογος εργαζομένων στους ΟΤΑ της Χίου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ