25.6.2015 16:45

Το Stanford στη Χίο

Στο λιμάνι της Χίου έδεσε χθες το μεσημέρι το κρουαζιερόπλοιο VARIETY VOYAGER, της εταιρείας VARIETY CRUISES, με επιβάτες καθηγητές, αποφοίτους, φοιτητές του Πανεπιστημίου Stanford University California U.S.A.

Ο πλοίαρχος του πλοίου Ανδρέας Σιφνιώτης καθώς και ο τουριστικός πράκτορας Μιχάλης Κολοκυθιάς είχαν οργανώσει τα της άφιξης του πλοίου που «έδεσε» στο νησί μας, ύστερα από απαίτηση των επιβατών που όντας γοητευμένοι από το υψηλό πολιτιστικό επίπεδο και την ιστορία του, απάιτησαν αν ενταχθεί στους προορισμούς της κρουαζιέρας.

Το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, με 6.700 προπτυχιακούς και 8.000 μεταπτυχιακούς φοιτητές από τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο, βρίσκεται στη Silicon Valley και είναι γνωστό για τους αποφοίτους του, που έχουν ιδρύσει εταιρείες όπως Hewlett Packard, Sun Microsystems, Yahoo,Google!!!! ( Λαρρυ Πειτζ, Τζον Φιτζεραλντ Κένεντι )

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ