4.3.2017 14:33

Στα θρανία οι Χιώτες ανήλικοι παραβάτες του Κ.Ο.Κ.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ, ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Ένα διαφορετικό μάθημα, που όμως σώζει ζωές, παρακολούθησαν στο αστυνομικό μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου, ανήλικοι,  οι οποίοι, σε προγενέστερο χρόνο, είχαν παραβιάσει τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η δράση που στόχο είχε τη βελτίωση της οδικής τους συμπεριφοράς, πραγματοποιήθηκε από κοινού με την Τροχαία Χίου, την Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκών και τον Δικαστή Ανηλίκων.

Στο πλαίσιο του συνολικού σχεδιασμού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου για την αναβάθμιση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας, συνεχίζεται η πραγματοποίηση ενημερωτικών δράσεων σε σχολεία όλων των βαθμίδων και η υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που διεξάγονται με τη συμμετοχή κυρίως μαθητών δημοτικών σχολείων, στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Χίου. Οι μαθητές, μέσω της διαδραστικής συμμετοχής τους στα προγράμματα αυτά, καλούνται να γνωρίσουν και να εμπεδώσουν τη σπουδαιότητα και την πρακτική χρηστικότητα καθημερινών κανόνων οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής.

Οι φορείς και σύλλογοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διεξαγωγή ανάλογων προγραμμάτων κυκλοφοριακής αγωγής, μπορούν να έρχονται σε επαφή με τα αρμόδια στελέχη του Τμήματος Τροχαίας Χίου, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης ttchiou@astynomia.gr ή καλώντας στον τηλεφωνικό αριθμό 2271081527.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ