19.5.2016 15:18

Στα θρανία για τον τουρισμό με δάσκαλους τους μετρ του είδους

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗ GOOGLE ΣΤΗ ΧΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Μια μοναδική ευκαιρία, μια δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν δωρεάν ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία για την προβολή της τουριστικής τους επιχείρησης, το διαδίκτυο, δίνεται στους Χιώτες επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό με την πραγματοποίηση σεμιναρίων με τη σφραγίδα και την εγκυρότητα του αυτοκράτορα στο είδος, της Google.

Από τη Google στη Χίο

Το Grow Greek Tourism Online αποτελεί πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και το ΣΕΤΕ (Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών τουρισμού σε όλη την Ελλάδα και να τους εκπαιδεύσει σε διαδικτυακά εργαλεία.

Ο αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης του Δήμου Χίου Δημήτρης Καράλης, αφού έλαβε γνώση για την πρωτοβουλία, ήρθε σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους της εταιρίας, ώστε να μπορέσει και η Χίος να ενημερωθεί για τους τρόπους, με τους οποίους οι Χιώτες ασχολούμενοι με τον τουρισμό θα μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα. "Το ότι ακόμη δεν είμαστε αναπτυγμένοι τουριστικά, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να γίνουμε" σχολίασε ο αντιδήμαρχος δίνοντας το στίγμα για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Το πρόγραμμα

Το παραπάνω πρόγραμμα περιλαμβάνει την υλοποίηση δωρεά σεμιναρίων και εκπαιδευτικών εργαλείων, με στόχο να βοηθήσει τους επαγγελματίες του τουρισμού να αξιοποιήσουν τα εργαλεία του διαδικτύου για να βελτιώσουν τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής τους. Τα σεμινάρια στη Χίο θα πραγματοποιηθούν στις 2 Ιουνίου από τις 17.00-19.00 στο ξενοδοχείο Χανδρής.

Για επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα αλλά και να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να  επισκεφτείτε τη σελίδα του Grow Greek Tourism Online.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ