12.11.2013 13:51

Στα Ψαρά η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης

Διήμερη επίσκεψη στα Ψαρά πραγματοποίησε η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης   κατά τη διάρκεια της οποίας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το Δήμαρχο Ψαρών κ. Βρατσάνο, καθώς και με άλλους τοπικούς παράγοντες και στελέχη της εκπαίδευσης, για σημαντικά θέματα παιδείας.

Η κ. Παπαδανιήλ συμμετείχε σε σεμινάριο που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Ψαρών, με θέμα «Εισαγωγή σε διδακτικές πρακτικές μαθητικής (συν)εργασίας στη σχολική τάξη», επιμορφωτές τους Σχολικούς Συμβούλους της 1ης & 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Χίου Γεώργιο Καψάλη & Σταμάτιο Βούλγαρη, το Διευθυντή Α/θμιας Εκπ/σης Χίου Αριστείδη Κελεπερτζή και την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Ανατολή Βροχαρίδου και επιμορφούμενους τους εκπαιδευτικούς ΠΕ70 της εν λόγω σχολικής μονάδας. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας παραβρέθηκε σε εκδήλωση με θέμα «Σύγχρονη Εκπαίδευση: Προκλήσεις & Προοπτικές», η οποία έλαβε χώρα στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Δήμου Ψαρών, με τους παραπάνω επιμορφωτές, όπου και απηύθυνε  σύντομο χαιρετισμό.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νησί επισκέφθηκε το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις, προκειμένου να έχει συνάντηση εργασίας με το Διευθυντή της σχολικής μονάδας και τους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού.

                                                                                                                                    

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ