3.3.2016 12:45

Στα Μαύρα... κατάστιχα μέχρι νεωτέρας (ΒΙΝΤΕΟ)

ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

Μια ιδιότυπη κατάσταση και σχέσεις που μόνο συναδελφικές δεν είναι, διέπουν τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο λιμάνι του Εμπορειούς. Η κατάσταση έχει ξεφύγει τόσο πολύ που είναι αδύνατο να βρεθεί η χρυσή τομή, να συμφωνήσουν σε ένα κοινό πλαίσιο και να δουλέψουν όλοι μαζί,  βγάζοντας σε οριοθετημένους από το Λιμενικό ταμείο χώρους, τραπεζοκαθίσματα.

Κακό προηγούμενο

Το ίδιο σκηνικό είχε προβληματίσει το Λιμενικό Ταμείο και κατά την περσινή περίοδο γι αυτό και στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, αποφασίστηκε να μην δοθεί άδεια για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε κανέναν και να απομακρυνθούν άμεσα οι όποιες κατασκευές.

"Δεν υπάρχει πουθενά αλλού αυτό που γίνεται στον Εμπορειό. Αν συμφωνήσετε όλοι οι επαγγελματίες σε ένα κοινά αποδεκτό τοπογραφικό, όπου εκεί θα οριστούν οι χώροι που θα καταλαμβάνουν τα τραπεζοκαθίσματα κι αυτοί θα εφαρμοστούν από όλους, τότε εδώ είμαστε και ξαναμιλάμε. Αλλιώς δεν θα χορηγηθεί καμιά άδεια σε κανέναν", είπε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μ. Μπελέγρης.

Συνηγορώντας και ο εκπρόσωπος του Λιμενικού Χρ. Φραγκιάς , υποστήριξε ότι με τις παρούσες συνθήκες το Λιμενικό αδυνατεί κάθε τρεις και λίγο να αστυνομεύει την παραλία στον Εμπορειό, αναζητώντας ποιος επαγγελματίας δεν τηρεί τα συμφωνηθέντα. "Αυτή την περίοδο υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από τις διαμάχες των επαγγελματιών στον Εμπορειό" είπε χαρακτηριστικά.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ