9.4.2016 9:52

Στα Hondos center το Εσπερινό ΕΠΑΛ

Την ομορφιά και την αισθητική στην πράξη είδαν την Πέμπτη οι μαθήτριες του τομέα Αισθητικής-Κομμωτικής, Ειδικότητας Αισθητικής Τέχνης, του Εσπερινού ΕΠΑΛ Χίου με τη επίσκεψη τους στο Hondos Center.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση σχετικά με το επάγγελμα της Αισθητικής τέχνης, το περιβάλλον εργασίας τα καλλυντικά είδη και εργαλεία του Αισθητικού. Οι Σύμβουλοι Ομορφιάς του πολυκαταστήματος  Hondos Center υποδέχθηκαν θερμά και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις μαθήτριες και πραγματοποίησαν στην ομάδα των μαθητριών επίδειξη διόρθωσης φρυδιών και ολοκληρωμένο μακιγιάζ. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ενημέρωση της ομάδας μαθητριών για νέα καλλυντικά προϊόντα και εργαλεία απαραίτητα για την εργασία της αισθητικής τέχνης. Τέλος έγινε πρόταση στις μαθήτριες να παρακολουθήσουν ολιγόωρο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία SEVENTEEN για τις νέες τάσεις και τις νέες τεχνικές που απογειώνουν το ανοιξιάτικο μακιγιάζ. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ