19.3.2015 13:01

Στα χέρια του Θ. Γρυμπίρη η 96 ΑΔΤΕ [ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ]

«ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ», ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΧΙΟΥ

Κάτω από έντονη συγκινησιακή ατμόσφαιρα και παρουσία του διοικητή της ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγου Μενέλαου Μεϊμάρη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο στρατόπεδο «Γκιάλα» η τελετή παράδοσης – παραλαβής της  96 ΑΔΤΕ «Χίος» από τον ταξίαρχο Ι. Παπαπροκοπίου στο νέο ταξίαρχο Θ. Γρυμπίρη.

Παρουσία στελεχών της 96 Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής αλλά και της πολιτικής ηγεσίας του τόπου ο απερχόμενος ταξίαρχος Ι. Παπαπροκοπίου ευχαρίστησε αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και στρατιώτες για την άψογη συνεργασία ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συμβολή της τοπικής κοινωνίας που όπως είπε με κάθε τρόπο αποτέλεσε αρωγό του έργου του Στρατού ξηράς.

Με τη σειρά του ο νέος στρατιωτικός διοικητής του νησιού Θ. Γρυμπίρης τόνισε ότι θα εφαρμόσει ανθρωποκεντρικό σύστημα διοίκησης παροτρύνοντας τα στελέχη να βοηθούν τους υφιστάμενούς τους και να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της 96 ΑΔΤΕ.

Μετά τη δοξολογία και την ανταλλαγή λαβάρων της ταξιαρχίας ακολούθησε παρέλαση στο χώρο του στρατοπέδου. 

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την τελετή

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ