25.1.2016 12:33

Στα δύο και πάλι οι συνδικαλιστές της Χίου

Δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις, την ώρα που το ασφαλιστικό νομοσχέδιο επιχειρεί να πλήξει το σύνολο των παραγωγικών φορέων της χώρας, θα πραγματοποιηθούν για μία ακόμη φορά στη Χίο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Εμπόρων και Βιοτεχνών του νησιού, οι συνομιλίες με το νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ δεν τελεσφόρησαν, αφού όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, ο εκπρόσωπος των δημοσίων υπαλλήλων δήλωσε την αντίθεσή του στην πραγματοποίηση κοινής συγκέντρωσης στην οποία θα συμμετέχουν, ο Ιατρικός Σύλλογος, ο Δικηγορικός Σύλλογος, ο Οδοντριατρικός Σύλλογος, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος, το Επιμελητήριο, το ΤΕΕ, το Εργατικό Κέντρο, η ΕΜΧ και οι ενώσεις των συνταξιούχων.  

Παράλληλα με πρωτοβουλία της ΟΕΒΕ, στις 4 Φεβρουαρίου ημέρα της πανεργατικής απεργίας των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην Πλατεία Βουνακίου στις 11 το πρωί και στη συνέχεια πορεία διαμαρτυρίας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ