23.4.2020 16:56

Σφίγγει ο κλοιός για τον εντοπισμό των ζωοκλεφτών στο Ρημόκαστρο

Μια δυσάρεστη έκπληξη, ξεπερασμένη για την εποχή μας, περίμενε τους κτηνοτρόφους Βασίλη και Ηλία Καζαγλιά όταν έφτασαν το πρωί στη μάντρα τους, στο Ρημόκαστρο. Ορατά ήταν τα ίχνη από τη σφαγή δύο κατσικών από το κοπάδι τους.

Το περιστατικό της ζωοκλοπής, που ολοκληρώθηκε, κατά πως φαίνεται, με τη σφαγή των δυο ζώων, για πιο εύκολη μεταφορά τους από τους δράστες, συντελέστηκε λογικά τις βραδινές ώρες, όταν οι κτηνοτρόφοι απουσίαζαν από το ποιμνιοστάσιο τους.

Φαινόμενο ζωοκλοπής έχει να εμφανιστεί καιρό τώρα στο νησί μας, για αυτό και οι δυο κτηνοτρόφοι κατέθεσαν άμεσα το περιστατικό στην Αστυνομική Διεύθυνση και ήδη έχει ξεκινήσει η διερεύνηση της υπόθεσης.

Το περιστατικό, που εύλογα ανησύχησε τον κλάδο των κτηνοτρόφων, έγινε γνωστό, δια μέσου του Συλλόγου Ποιμένων Χίου, στα μέλη του και δόθηκαν εντολές αυξημένης επιφυλακής προκειμένου, αφενός να βρεθούν περισσότερα στοιχεία για τον εντοπισμό των δραστών, αφετέρου οι ίδιοι οι κτηνοτρόφοι να αποτρέψουν πιθανή επέκταση του φαινομένου ζωοκλοπής, αν πιθανά οι δράστες έχουν στόχο να επεκτείνουν τις κινήσεις τους.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ