Μία ξεχωριστή συνταγή παρουσιάζει ο σεφ Δημ. Σκαρμούτσος στο Olive Magazine χρησιμοποιώντας Μαστέλο Χίου και σουβλάκια! "Είτε είστε χορτοφάγος είτε όχι θα λατρέψετε τα νόστιμα αυτά σουβλάκια με λαχανικά και τυρί. Ετοιμάστε τα για τα καλοκαιρινά BBQ και δοκιμάστε να τα ψήσετε και στην ψησταριά", αναφέρει ο ίδιος σχετικά με την συνταγή.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.