Κοινωνία

11/2/15 10:00

τελ. ενημ.: 20/2/18 19:20

SOS από τη Σάμο, εξέπεμψε το "Μυτιλήνη" [ΦΩΤΟ]

Τελειωμό δεν έχουν οι περιπέτειες με το πλοίο ''Μυτιλήνη" που βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες καθηλωμένο στο νέο Λιμάνι Καρλοβάσου, λόγω βλάβης στις κύριες μηχανές του.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό portal της γειτονικής Σάμου, i-samos.gr, λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τρίτης ο πλοίαρχος και το προσωπικό του πλοίου ζήτησαν την συνδρομή και τη βοήθεια του λιμενικού και των αρχών αφού κινδυνεύει να παρασυρθεί από τους δυνατούς ανέμους έντασης 11 μποφώρ και να μείνει ακυβέρνητο!

Δυστυχώς η άγκυρα του πλοίου αλλά και οι κάβοι δεν είναι ικανά να κρατήσουν το καράβι ασφαλές στο λιμάνι και ανά πάσα στιγμή μπορεί να παρασυρθεί και να το πετάξει στη στεριά!

Παρόλες τις προσπάθειες του προσωπικού να δέσουν με ασφάλεια το πλοίο, οι κάβοι έσπαγαν συνεχώς!

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν το Λιμενικό με επικεφαλής τον Λιμενάρχη κ. Νίκο Κωνσταντέλη, ηΠυροσβεστική υπηρεσία, ενώ από τους πρώτους που πήγαν για βοήθεια ήταν ο Αντιδημαρχος Σάμου κ. Καλατζής με τον κοινοτικό σύμβουλο κ. Μανώλη Νικολού.

Στο σημείο πήγαν μετά από λίγο και οΑντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζοςκαι ο Πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης προκειμένου να κάνουν επιτόπου αυτοψία και να δουν ποια είναι η κατάσταση.

 

ΠΗΓΗ: http://i-samos.gr/

 

 

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση