4.9.2016 18:36

Σκυταλοδρομία στην εκπαίδευση

ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ “ΣΚΥΤΑΛΗ”

Με την παρουσία πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής η λειτουργία του Εκπαιδευτικού Οργανισμού  “ΣΚΥΤΑΛΗ”  στην οδό Στ. Τσουρή (Ατσικής) αρ. 3, που προσφέρει φροντιστηριακή γνώση σε όλες τις βαθμίδες  της εκπαιδευτικής κοινότητας, με τομείς δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.

Οι ιδιοκτήτες εκπαιδευτικοί  Γιάννης Βούρος, Στέφανος Πασσάδης και Φραγκούλης Σκέλλας δέχθηκαν την ευλογία της εκκλησίας και τις θερμές ευχές  του κόσμου που γέμισε τις αίθουσες του ωραίου νεοκλασικού κτιρίου.

Στόχος των συντελεστών του Κέντρου είναι η  προσφορά  σύγχρονης εκπαίδευσης με αποτελεσματικότητα,  προσιτά δίδακτρα, σεβασμό στην προσωπικότητα κάθε μαθητή και άριστη συνεργασία με τις οικογένειες .

Άλλωστε…   οι ανοδικές προδιαγραφές και η φιλοσοφία των λειτουργών του Κέντρου αποκαλύπτονται από την είσοδο του κτιρίου και  προσφέρονται με ευρηματικό τρόπο  στους μαθητές και τους ενδιαφερόμενους από τις σκάλες.Στα μέτωπα των σκαλοπατιών είναι γραμμένες ως έννοιες οι λέξεις  ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΓΝΩΣΗ, ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Αυτό το τετράπτυχο αποτελεί τον κανόνα λειτουργίας του εκπαιδευτηρίου. Καλές δουλειές, καλά αποτελέσματα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ