19.11.2014 11:39

Σκυλάκια για... υιοθεσία

ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

   Εκτάκτως αυτό το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στην πλατεία Βουνακίου, από τις 10 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι, Ο φιλοζωικός μας καλεί ξανά να υιοθετήσουμε ένα σκυλάκι από τα δεκάδες σκυλιά που φιλοξενούνται στο καταφύγιο της «Κιβωτού του Θοδωρή».

   «Δυστυχώς, όπως έχει η κατάσταση με τις εγκαταλείψεις σκύλων, τις ανεξέλεγκτες εγκυμοσύνες οικόσιτων ζώων και την εγκατάλειψη ή το πέταγμα στα σκουπίδια (στην κυριολεξία) των κουταβιών, δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο στο καταφύγιο. Αυτή τη στιγμή είκοσι πέντε κουτάβια και εξήντα ενήλικα σκυλιά από ενός έως τεσσάρων ετών, ψάχνουν να βρουν οικογένεια. Ειδικά για τα κουτάβια τα οποία είναι φοβισμένα και έχουν ανάγκη από περισσότερη φροντίδα ο χώρος του καταφυγίου δεν είναι ο ιδανικότερος. Βοηθήστε μας να τους βρούμε ένα σπίτι. Εάν θέλετε ένα ζωάκι μην αγοράσετε αλλά υιοθετείστε ένα από αυτά. Ελάτε το Σάββατο να τα γνωρίσετε από κοντά ή κατόπιν συνεννόησης στο καταφύγιο», αναφέρει η ανακοίνωση του φιλοζωικού Συλλόγου Χίου. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ