2.3.2017 21:02

Σκέφτονται να «τελειώσουν» την «Οικόπολις» από την ανακύκλωση;

ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ή ΡΗΞΗ, ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ

Νέα σενάρια ακόμα και για ρήξη με την ιδιωτική εταιρία «Οικόπολις» που έχει επιφορτιστεί με την διαλογή των ανακυκλώσιμων υλικών του Δήμου, πυροδότησαν οι δηλώσεις του αντιδημάρχου Γ. Μπελέγρη στο Δημοτικό Συμβούλιο με αφορμή, την ερώτηση του Στ. Καμπούρη σχετικά με το προ ημερών πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «π» για τους πραγματικούς αριθμούς των ανακυκλώσιμων υλικών.  

«Η δική  μου προτροπή είναι να μην συζητηθεί δημόσια το θέμα ακόμα, γιατί εκκρεμεί μία αποσαφήνιση της θέσης του Δήμου σε ότι αφορά τη σύμβαση με την «Οικόπολις»», δήλωσε ο Δήμαρχος με τον Γ. Μπελέγρη να συμπληρώνει ότι: «Ο Δήμος βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με την εταιρία, ώστε να διασφαλιστούν με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα του Δήμου».

Λίγες ώρες νωρίτερα πάντως κύκλοι της Δημοτικής Αρχής άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και καταγγελίας της σύμβασης με την «Οικόπολις» αν δεν επιτευχθεί άμεσα συμφωνία με την ιδιωτική εταιρία. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ