17.6.2013 12:12

Σήμερα αποφασίζουν οι Σαμιώτες για την ASTRA

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ….

Το πιθανότερο στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου θα εγκριθεί η πρόταση για την προγραμματική σύμβαση μεταξύ των Δήμων Χίου και Σάμου για την παροχή υπηρεσιών αερομεταφοράς από ιδιωτική εταιρία.
Στο προηγούμενο Συμβούλιο που είχε τεθεί το θέμα, σύμφωνα με τον Στ. Καμπούρη, υπήρχαν και στο γειτονικό νησί προβληματισμοί σχετικά με τη νομική κατοχύρωση αυτού του εγχειρήματος.
Η απόφαση αναβλήθηκε πήρε παράταση προκειμένου να εξεταστεί από τους νομικούς συμβούλους και επανέρχεται στη σημερινή συνεδρίαση.   Από κι και πέρα, όπως είπε ο κ. Καμπούρης μένει να εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για τη νομιμότητα της, να προκηρυχθεί και να δοθεί  στην εταιρία που θα αναλάβει το έργο της αερομεταφοράς. «Εκτίμηση μου είναι ότι η διαδικασία θα έχει φτάσει στο τέλος της μέχρι τις 10-15 Ιουλίου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμπούρης

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ