17.10.2015 12:16

Σηκώνει τη σίτιση των προσφύγων στους ώμους του

ΑΚΟΜΑ 10.000 ΕΥΡΩ ΔΙΕΘΕΣΕ Ο καπ. ΛΟΥΚΑΣ ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ

Χέρι σωτηρίας στην Περιφέρεια άπλωσε ο εφοπλιστής Λ. Κτιστάκης που μετά τη διάθεση ποσού 15.000 ευρώ για τη σίτιση μεταναστών στο Μερσινίδι, αποφάσισε να διαθέσει ακόμα 10.000 ευρώ για τους πρόσφυγες που στεγάζονται στον Δημοτικό Κήπο.

Ήδη η Περιφέρεια σε συνεργασία με χιώτικο σούπερ μάρκετ προχώρησε στην αγορά πρώτων υλών και παιδικών τροφών προκειμένου να τα διαθέσει στους εθελοντές που έχουν αναλάβει την παρασκευή γευμάτων στον Κήπο με δεδομένο ότι το κονδύλιο των 70.000 ευρώ που είχε δεσμεύσει η Π.Ε. Χίου εξαντλήθηκε.

«Πρόκειται για μία πράξη ανθρωπιάς σε μία δύσκολη για τον τόπο περίοδο. Δεν σταματάμε να εργαζόμαστε και να παλεύουμε για τους ταλαιπωρημένους συνανθρώπους μας, χωρίς να σημαίνει ότι δεν κοιτάμε το εσωτερικό μέτωπο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον καπετάνιο, που καθημερινά αποδεικνύει ότι πάνω από όλα παραμένει άνθρωπος», ανέφερε στον «π» ο Στ. Κάρμαντζης.  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ