14.9.2015 11:34

«Σχεδιάζουμε για τη Δημοκρατία»:

ΔΙΑΓΩΝΣΜΟΣ LOGO ΚΑΙ COMIC

Ανοικτό διαγωνισμό creative design για τη δημιουργία του logo της Εκστρατείας Πολιτών για τη Δημοκρατία προκηρύσσουν ο πολιτικός οργανισμός «Δημοκρατία Ιδεών» και η «Εκστρατεία Πολιτών για τη Δημοκρατία/ Democracy Reborn», καθώς και ενός κόμικ με θέμα τη δημοκρατία. 

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 15 Σεπτεμβρίου ως και την 15η Οκτωβρίου, ημέρα που ορίζεται ως ημερομηνία προθεσμίας κατάθεσης των παραδοτέων. Θα απονεμηθούν δύο βραβεία στις νικητήριες προτάσεις. 

Ο διαγωνισμός, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, απευθύνεται σε επαγγελματίες graphic designers και σκιτσογράφους. Τα επικρατέστερα logos και comics θα αναρτηθούν στο Ίντερνετ και η τελική επιλογή των δύο νικητών θα θα γίνει από το κοινό. Η νικήτρια ή ο νικητής του κάθε διαγωνισμού θα λάβει έπαθλο 1.500 ευρώ. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπείτε στο democracyreborn.org, ή επικοινωνήστε με τον κ. Σταύρο Καλεντερίδη (stavros.kal@gmail.com)

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ