8.6.2016 12:28

Σ.Ε.Σ.Ν.ΟΧ.: Κατηγορηματική καταδίκη της επίθεσης στον Γ. Κουτσοδόντη

Την αναίτια επίθεση σε βάρος του νοσηλευτή Γιάννη Κουτσοδόντη, καταδικάζει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου Χίου (Σ.Ε.Σ.Ν.Ο.Χ.), σημειώνοντας ότι βρίσκονταν στη Σούδα κατ’ εντολή της διοίκησης του Νοσοκομείου εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία.

«Τα μέλη του ΣΕΣΝΟΧ απευθύνονται στο Χιώτικο λαό που καθημερινά βρίσκονται στο πλευρό του κάτω από αντίξοες  συνθήκες και παρ’ όλες τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό επιτελώντας στο ακέραιο το λειτούργημα τους, ότι την κοινωνία την υποβαθμίζει η ανεργία,  η φτώχεια, οι ελαστικές μορφές εργασίας η διάλυση των μονάδων υγείας και παιδείας, το τσάκισμα της κοινωνικής ασφάλισης και ο πόλεμος που γέννα πρόσφυγες και μετανάστες. Για όλα αυτά <κάποιοι ευαίσθητοι > κατά τα άλλα κάνουν τα κορόιδα. 

Απέναντι σ’ αυτά το σωματείο μας έχει ταχθεί να υπηρετεί τον συνάνθρωπο ανεξάρτητα χρώματος, φυλής, κοινωνικής θέσης, θρησκεύματος .

Ο ΣΕΣΝΟΧ στέκεται αλληλέγγυος στον συνάδελφο του και θα βρεθεί στο πλευρό του».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ