3.1.2022 13:32

ΣΕΣΝΟΧ: "Για μια ακόμα φορά λέμε ΟΧΙ στην Καταστροφή του Νησιού μας"

Στα σχέδια της κυβέρνησης της ΝΔ και της Ε.Ε. να επιλεγεί το ακριτικό νησί μας, ως ΦΥΛΑΚΗ των κατατρεγμένων προσφύγων και μεταναστών, που οι πολιτικές των ιμπεριαλιστικών χωρών εξαναγκάζουν σε βίαιες μετακινήσεις, δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν πράξη.

Τα σιδερένια κάγκελα με το αγκαθωτό σύρμα που επιχειρούν να μπήξουνε στη γη μας , δεν μπορεί να μας αλλοιώσει τη συνείδηση, δεν μπορεί να μας κάνει να ξεχάσουμε τις ρίζες του λαού μας.

Τα σιδερένια κάγκελα δεν μπορούν να χωρίσουν τους λαούς!

Εμείς τούτη την ώρα καλούμαστε να υπερασπιστούμε το δίκιο του λαού του τόπου μας, ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνώντων, που θέλουν να το μετατρέψουν από γέφυρα φιλίας και Ειρήνης σε ΦΥΛΑΚΗ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα το πράξουμε!

Εμείς τούτη την ώρα, δεν θα επιτρέψουμε , να γίνει ο τόπος μας γκρίζα ζώνη της βαρβαρότητας για τους λαούς της περιοχής.

Είμαστε όλοι μαζί ενάντια σ’ αυτούς που σχεδιάζουν, χωρίς εμάς για μας, γιατί υπερασπιζόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαών και το δίκιο των κατοίκων του νησιού μας , να διεκδικούν τη ζωή, που τους αξίζει.

Στον αγώνα αυτό θα είμαστε παρόντες, όλοι εμείς, που καταθέσαμε ένα κομμάτι της ζωής μας για να στηρίξουμε τον τόπο την περίοδο της προσφυγικής κρίσης, που καταθέτουμε καθημερινά ένα κομμάτι της ζωής μας, για να σταθεί όρθιος ο λαός μας στην πανδημία του Covid-19.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ