26.6.2015 9:30

Σεμινάριο από το τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης

 Το εργαστήριο I4M Lab (Information Management Lab) του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο πλαίσιο του έργου Μονάδες Ελεύθερου Λογισμικού/ Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ), υλοποιεί σεμινάριο με θέμα «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες-Ανοιχτό λογισμικό στις Μεταφορές και τη Ναυτιλία (Ιούλιος 2015-online)». 

 

 Το σεμινάριο περιλαμβάνει έξι (6) διαλέξεις που θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά και οι συμμετέχοντες θα συμμετέχουν ONLINE (από τον υπολογιστή τους, μέσω ειδικής εφαρμογής τηλε-διασκέψεων που ενεργοποιείται μέσω ενός οποιουδήποτε browser).

 

Η ημερομηνία έναρξης του Σεμιναρίου είναι η Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 (και ώρα 15:00) και η ημερομηνία ολοκλήρωσής του, η Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015. Ο αριθμός των θέσεων των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Η υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσμου https://ma.ellak.gr/list-events/eventparticipation/?events_id=4128

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ