28.9.2023 13:21

ΣΕΙΥΧ: "Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας στους πλημμυροπαθείς"

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου συνεχίζουμε και δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας στους πλημμυροπαθείς, που για άλλη μια φορά δέχονται τα αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής των κυβερνήσεων, περιφερειών και δήμων διαχρονικά. Δεκάδες είναι οι συμπολίτες μας που βρίσκονται ακόμα στις λάσπες, που παλεύουν μόνοι τους με μόνη βοήθεια την αλληλεγγύη των Σωματείων. Βρίσκονται αντιμέτωποι με ασθένειες, που ακόμα δεν έχουν θαφτεί τα νεκρά ζώα και δεν έχουν πεταχτεί τα σκουπίδια έξω από τα σπίτια τους. 

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα και όχι μόνο να ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας για να συγκεντρώσουμε νέα υλική βοήθεια. Ήδη έχουν φτάσει σχεδόν 3 τόνοι νερά και τρόφιμα στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας. Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας! 
Για την επόμενη μια βδομάδα (έως και 4/10/2023) συγκεντρώνουμε εκ νέου τα παρακάτω υλικά πρώτης ανάγκης στο Εργατικό Κέντρο Χίου από τις 8:00 έως τις 14:00 καθημερινά και το Σάββατο. 

Είδη πρώτης ανάγκης:

  1. Εμφιαλωμένα νερά(κατά προτεραιότητα)
  2. Χυμούς
  3. Συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες κ.α)
  4. Φρυγανιές – Παξιμάδια
  5. Μπισκότα – Κρουασάν – Μπάρες δημητριακών - Παστέλια
  6. Είδη ατομικής υγιεινής (Πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτικά, χαρτιά υγείας)

ΟΧΙ ΡΟΥΧΑ- ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ

 

Επίσης όποιος θέλει μπορεί να καταθέσει χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό τραπέζης GR0701103970000039729617843

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό!!!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ