16.1.2015 12:22

Σε τρίτο κύκλο η Σβούρα

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ

Η ομάδα Ψυχαγωγίας "Σβούρα" ξαναχτυπά στο Τ Κέντρο Παιδιού και Εφήβου με νέο κύκλο συναντήσεων που ξεκινά στις 26 και 28 Ιανουαρίου  και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 10 ετών.

Μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, βιωματικά παιχνίδια, μουσική, κίνηση, και γνωριμία με υλικά, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν, να αλληλεπιδράσουν και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τις ικανότητές τους.

Οι μικροί φίλοι εκτός από την ευκαιρία για χαρούμενες στιγμές, στα πλαίσια της "Σβούρας" θα ωφεληθούν από τη συμμετοχή τους σε ομαδικές δραστηριότητες. Στόχος της ομάδας είναι να νιώσουν τα παιδιά ελεύθερα να εκφραστούν μέσα από το παιχνίδι και την αλληλεπίδραση. Σε μια συνάντηση, αυτού του κύκλου θα είναι η σκηνογράφος, Όλγα Λεοντιάδου.

Ο κάθε κύκλος της Σβούρας, είναι ανεξάρτητος και αποτελείται από 7 συναντήσεις με διάρκεια 1,5 ώρας η κάθε μία. Η σύνθεση των ομάδων θα διαμορφωθεί ανάλογα με την ηλικία των παιδιών.

Στα πλαίσια του κάθε κύκλου θα πραγματοποιούνται 2 ομάδες ανά εβδομάδα (προκειμένου να εξυπηρετηθούν κατά το δυνατόν οι διαφορετικές προτιμήσεις των ενδιαφερομένων ως προς τη μέρα):

η α΄ ομάδα κάθε Δευτέρα 18:00-19:30

η β΄ ομάδα κάθε Τετάρτη 18:00-19:30


Την ομάδα θα συντονίζουν οι:

Μαρία Λαδάκη, ψυχολόγος,

Έφη Βήλλου, μουσικοθεραπεύτρια

Σταυρούλα Κώττη, ειδική εκπαιδευτικός.

 

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνείστε στο 2271020000

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ