24.11.2014 15:28

«Σε σύγχυση βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ»

ΑΠΑΝΤΑ Ο Γ, ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Σχετικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ η Διοίκηση του Νοσοκομείου  σχολιάζει τα εξής:

 

«Κατανοούμε το λόγο της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ αλλά αδυνατούμε να κατανοήσουμε τι προτείνει.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο ΣΥΡΙΖΑ μας προτρέπει  να υποχρεώσουμε τον νέο ανάδοχο του έργου καθαρισμού να προσλάβει στο συνεργείο του 23 νέους εργαζόμενους που είχε επιλέξει αλλά να προσλάβει και τους 23 που απολύθηκαν από την προηγούμενη εταιρεία.

Δηλαδή να υποχρεώσουμε το νέο ανάδοχο να προσλάβει 46 εργαζόμενους ενώ η συμβατική του υποχρέωση και η διεκπεραίωση του έργου απαιτούν τους μισούς. Λίγο δύσκολο και στην λογική πολύ περισσότερο στην πράξη.

Οι εργαζόμενοι και η επικεφαλής που απασχολούταν στο προηγούμενο συνεργείο εφάρμοζαν πράγματι την ίδια πολιτική με τη Διοίκηση που δεν έχει βέβαια σχέση με τα αποδιδόμενα στοχευμένα και υποβολιμαία αλλά έχει να κάνει με την πολιτική που διέπει όλους εμάς εδώ στο Νοσοκομείο και δεν είναι άλλη από το ‘να έχουμε καθαρό Νοσοκομείο’, που εδώ και ένα χρόνο το έχουμε πετύχει.

Οι προαναφερόμενες δήθεν παρεμβάσεις της Διοίκησης είναι ανυπόστατες και εκλαμβάνονται ως ενισχυτικό επιχείρημα στην διαμαρτυρία τους που έχει μόνο σαν στόχο την ικανοποίηση των ‘πάντων’.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ