16.4.2019 9:58

Σε σύγχυση το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ

Σε πλήρη σύγχυση αναφέρει ότι βρίσκεται το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ, το Εργατικό Κέντρο Χίου με αφορμή τις αντιδράσεις των πρώτων για το συνέδριο της ΓΣΕΕ αλλά και τη δημιουργία εκ μέρους τους δεύτερου σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων.

Στην ανακοίνωση του το Εργατικό Κέντρο υπογραμμίζει:

«Δυστυχώς, σήμερα που η εργατική τάξη εξαθλιώνεται και θα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τα έντονα προβλήματα με ενότητα και αγώνα, ζούμε το θέατρο του παραλόγου.

Το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ σε πλήρη σύγχυση γιατί βλέπει να μην εισπράττει κομματικά οφέλη ούτε στην κοινωνία ούτε στα συνδικάτα, καταφεύγει σε φαντασιώσεις, ψέματα και βία. Πιστοί στην άποψη «ότι δεν είναι δικό μας δεν θα είναι κανενός», αντιδρούν και στο συνέδριο της ΓΣΕΕ και στο Εργατικό Κέντρο Χίου, βαφτίζοντας αυθαίρετα τους Διευθυντές Σχολείων προλετάριους και τους Διευθυντές υποκαταστημάτων σούπερ μάρκετ κεφαλαιοκράτες. Έτσι δημιουργήθηκε το δεύτερο σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων στη Χίο, γιατί το ΠΑΜΕ αρνήθηκε να γράψει στη δύναμή του 70 εργαζόμενους του σκληρού ιδιωτικού τομέα μόνο και μόνο γιατί δεν ήταν κομματικά προσκείμενοι.

Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χίου σεβόμενη πάντα την νομιμότητα και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες αγωνίζεται στα πλαίσια των δυνατοτήτων της χωρίς να έχει πίσω της κάποιον κομματικό μηχανισμό παρά μόνο την δύναμη των εργαζομένων των σωματείων της δύναμης του Εργατικού Κέντρου Χίου.

    Οι διασπαστικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο άμεσο μέλλον θα διαπιστώσουν σε ποιους γυρνάει την πλάτη ο λαός και οι εργαζόμενοι.», καταλήγει η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Χίου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ