11.2.2015 17:13

Σε ρυθμούς λάτιν και όχι μόνο

ΛΑΜΠΕΡΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ D’ART POINT

Δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από το «Dancing with the stars» η εκδήλωση της σχολής χορού, D’ ART POINT της Μαργαρίτας Καμαράτου, που πραγματοποιήθηκε στο CARAVEL.

Η μουσική, η κίνηση, ο συγχρονισμός, η αρμονία, το κέφι, τα φανταχτερά κοστούμια, οι χορευτές της σχολής από τον μικρότερο σε ηλικία μέχρι τον μεγαλύτερο, όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κάνοντας γνωστότερα στο ευρύ κοινό, είδη χορού που δεν είναι τόσο διαδεδομένα στη χώρας μας και στη Χίο.

Η ρούμπα, το τάνγκο, το τσα-τσα, το οριεντάλ, το χιπ- χοπ και άλλα είδη χορού, παρουσιάστηκαν επί σκηνής σε μια βραδιά μακράς διάρκειας.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης τις χορογραφίες κ.λπ είχε η Μαργαρίτα Καμαράτου που εντυπωσίασε στο φινάλε της βραδιάς παρουσιάζοντας άλλο ένα είδος γυμναστικής την aerial hoop.

Πέρα από το ψυχαγωγικό κομμάτι όμως, υπήρχε και ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας της βραδιάς αφού τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στη Στέγη  Υποστηριζόμενης Διαβίωσης  για άτομα με νοητική στέρηση, που φιλοξενούνται στον Οίκο Αγάπης.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ