26.6.2013 16:19

Σε ρυθμούς ανατολής το ΑΣΕΠ

ΚΙ ΑΛΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΠΟΧΙΚΩΝ

Σε δυνάστη του δήμου Χίου κι ειδικά της υπηρεσίας καθαρότητας τείνει να μετατραπεί το ΑΣΕΠ λόγω των καθυστερήσεων της συγκεκριμένης υπηρεσίας στην έγκριση των θέσεων για την πρόσληψη των εποχικών υπαλλήλων που θα απασχοληθούν στην υπηρεσία καθαριότητας.

Εδώ και δυο μήνες από τον Δήμο Χίου υποβλήθηκαν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τις συγκεκριμένες προσλήψεις με δεδομένο ότι ήδη από το τέλος του Μάη, η Υπηρεσία καθαριότητας θα έμενε με το μισό προσωπικό και θα αδυνατούσε να ανταποκριθεί στα καθήκοντα της.

Πρώτος σκόπελος για τις προσλήψεις η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, όπου και παρέμενε ο φάκελος για μια υπογραφή, επί 20 και πλέον μέρες.

Μετά από αυτό το εμπόδιο η διαδικασία «σκάλωσε» στον ΑΣΕΠ κι εκεί η αναμονή παρατείνεται από εβδομάδα σε εβδομάδα και ακόμη είναι άγνωστο πότε επιτέλους θα φτάσει στον Δήμο η εντολή για την προκήρυξη των θέσεων.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Η υπηρεσία καθαριότητας υπολειτουργεί και όλα αυτά επειδή στον ΑΣΕΠ δεν λένε να κάνουν πιο γρήγορα», μονολογούσε χθες ο δήμαρχος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Οικονομική Επιτροπής.

Παράλληλα ανάλογη κατάσταση αντιμετώπισε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Π. Στεφάνου σε ότι αφορά την πρόσληψη των ναυαγοσωστών. « Από τις 15 Μαΐου στείλαμε τα έγγραφα και μόλις χθες πήραμε την έγκριση για τους ναυαγοσώστες» είπε χαρακτηριστικά.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ