16.4.2019 10:44

Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 57χρονου στα Ταμπάκικα

Εντός της ημέρας η έκθεση του Ιατροδικαστή του "Σκυλίτσειου" Νοσοκομείου

Ελεύθερος μετά την κατάθεσή του στην Αστυνομία αφέθηκε ο εργολάβος ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας, ενεπλάκη σε λεκτικό επεισόδιο με τον 57χρονο ντιλιβερά που άφησε την πνοή του στην οδό Καλουτά λίγο πριν τις 21:00 της ίδιας ημέρας.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου κρατείται μόνο ο 30χρονος γιος του ο οποίος αναμένεται μέσα στην ημέρα να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα Χίου προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και η έκθεση του ιατροδικαστή που αναμένεται μέχρι σήμερα το μεσημέρι.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου προκύπτει ότι ο εργολάβος είχε μόνο λεκτική αντιπαράθεση με τον αδικοχαμένο 57χρονο και ακολούθησαν σωματικές αντεγκλήσεις με τον γιο του εργολάβου ο οποίος φαίνεται να τον τράβηξε από τα ρούχα.

Λίγα λεπτά αργότερα ο 57χρονος έφυγε από το σημείο και κατευθύνθηκε σε πρατήριο καυσίμων της οδού Καλουτά.

Σε αυτό το σημείο οι κάμερες του καταστήματος τον κατέγραψαν να φθάνει με το μηχανάκι, να βάζει βενζίνη και λίγο μετά να καταρρέει πέφτοντας στο έδαφος αναίσθητος.

Αυτό που αναμένει η Αστυνομία από τον Ιατροδικαστή είναι αν υπάρχει σύνδεση μεταξύ των δύο περιστατικών, δηλαδή αν το περιστατικό που προηγήθηκε μπορεί να οδήγησε στον θάνατο τον αδικοχαμένο 57χρονο, αφού σε πρώτη φάση δεν εντοπίστηκαν εμφανή τραύματα.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ