15.2.2016 10:35

Σε Εργατικό Κέντρο και ΔΙΑΝΟΧ ο Ν. Μηταράκης

Συνεχίζει τις επαφές του με κοινωνικούς φορείς, οργανώσεις και επαγγελματικές ομάδες ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, Νότης Μηταράκης.

Συνάντησε τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, Κώστα Λίνα και τον Πρόεδρο του Σωματείου Οικοδόμων, Μιχάλη Τσακό και με τον Πρόεδρο της ΔΙΑΝΟΧ, Σωκράτη Συριώδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους κ.. Λίνα και Τσακό, συζητήθηκαν η υποστελέχωση των υπηρεσιών δημόσιας υγείας με έμφαση στον Οίκο Ναύτου, η μικρή πρόοδος που παρουσιάζεται στην ανάπτυξη έργων υποδομών σε ολόκληρο το νησί με αποτέλεσμα να έχουμε αναπτυξιακή υστέρηση και αύξηση ανεργίας και οι υψηλές τιμές της βενζίνης. Παράλληλα, ο κ. Λίνας έθεσε το θέμα των αντικειμενικών αξιών στο Δήμο Χίου καθώς παρουσιάζονται πολλές αδικίες στη φορολόγηση διότι εμφανίζονται υψηλές αντικειμενικές αξίες σε υποβαθμισμένες περιοχές, ενώ ο κ. Μηταράκης επανέφερε την πρότασή του για συστηματική συνάντηση όλων των φορέων του νησιού προκειμένου να αντιμετωπίζονται συνολικά τα κοινά θέματα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Πρόεδρο της ΔΙΑΝΟΧ, ο κ. Συριώδης ενημέρωσε τον Βουλευτή για τα θέματα διαχείρισης απορριμάτων, αλλά και για τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί για την ενίσχυση της ανακύκλωσης στο νησί.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ