15.2.2016 10:35

Σε Εργατικό Κέντρο και ΔΙΑΝΟΧ ο Ν. Μηταράκης

Συνεχίζει τις επαφές του με κοινωνικούς φορείς, οργανώσεις και επαγγελματικές ομάδες ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, Νότης Μηταράκης.

Συνάντησε τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, Κώστα Λίνα και τον Πρόεδρο του Σωματείου Οικοδόμων, Μιχάλη Τσακό και με τον Πρόεδρο της ΔΙΑΝΟΧ, Σωκράτη Συριώδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους κ.. Λίνα και Τσακό, συζητήθηκαν η υποστελέχωση των υπηρεσιών δημόσιας υγείας με έμφαση στον Οίκο Ναύτου, η μικρή πρόοδος που παρουσιάζεται στην ανάπτυξη έργων υποδομών σε ολόκληρο το νησί με αποτέλεσμα να έχουμε αναπτυξιακή υστέρηση και αύξηση ανεργίας και οι υψηλές τιμές της βενζίνης. Παράλληλα, ο κ. Λίνας έθεσε το θέμα των αντικειμενικών αξιών στο Δήμο Χίου καθώς παρουσιάζονται πολλές αδικίες στη φορολόγηση διότι εμφανίζονται υψηλές αντικειμενικές αξίες σε υποβαθμισμένες περιοχές, ενώ ο κ. Μηταράκης επανέφερε την πρότασή του για συστηματική συνάντηση όλων των φορέων του νησιού προκειμένου να αντιμετωπίζονται συνολικά τα κοινά θέματα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Πρόεδρο της ΔΙΑΝΟΧ, ο κ. Συριώδης ενημέρωσε τον Βουλευτή για τα θέματα διαχείρισης απορριμάτων, αλλά και για τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί για την ενίσχυση της ανακύκλωσης στο νησί.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ