23.10.2014 14:45

Σε δικό του κεραμίδι

ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΚΤΙΣΤΑΚΗ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΧΙΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΚΤΙΡΙΟ

Εξελίσσεται, αναπτύσσεται και προσφέρει ποιοτική κοινωνική  δράση ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Χίου ΕλπίΖΩ.

Με νέα χορηγία του καπετάν Λουκά Κτιστάκη και μια σημαντική πίστωση  από το ταμείο του αγόρασε και επισκεύασε ένα τριάρι ισόγειο διαμέρισμα 167 τ.μ. στην περιοχή της Αγ. Άννας Καπέλλα στην οδό Σκαραμαγκά αρ. 17, πισω από την κλινική Αυγουστή, το οποίο σύντομα θα αποτελεί τη στέγη όλων των καρκινοπαθών της Χίου.

Ήταν ένας στόχος που επιτεύχθηκε χάρις στη σωστή λειτουργία του διοικητικού συμβουλίου, τη συνεχή μέριμνα που μεγάλου ευεργέτη των καρκινοπαθών του νησιού μας καπετάν Λουκά Κτιστάκη και την προσφορά των χορηγών που στηρίζουν ανώνυμα και επώνυμα τις ανάγκες των μελών του.

Εθελοντική προσφορά

Οι επισκευαστικές εργασίες πραγματοποιήθηκαν με εθελοντική προσφορά μελών και φίλων του συλλόγου, επαγγελματιών που πρόσφεραν τα εμπορεύματα τους σε τιμές κόστους και με πολύ δουλειά από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Τα γραφεία είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν τις δράσεις του διοικητικού συλλόγου, των Ομάδων και τις ανάγκες των μελών. Τα εγκαίνια θα γίνουν μάλλον την περίοδο των γιορτών.

Κάστρο και Λατόμι

Ο Σύλλογος θα συνεχίσει να στεγάζει κάποιες από τις δράσεις του στο γνωστό χώρο του δημοτικού κτιρίου του πρώην ξενοδοχείου Απόλλων στην πλατεία του κάστρου, αλλά  και στο ισόγειο του κτιρίου του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ στο Λατόμι, το οποίο του παραχωρήθηκε από το Σκυλίτσειο νοσοκομείο στο σύλλογο για δέκα χρόνια. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ