13.9.2013 14:19

Σε αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο ο Υπουργός Μεταφορών, Θαλάσσης και Αλιείας της Γαλλίας Frèdèric Cuviller

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΙΟΥ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Την Περιφερειακή Ενότητα Χίου επισκέφθηκε σήμερα, ο Υπουργός Μεταφορών, Θαλάσσης και Αλιείας της Γαλλίας Frèdèric Cuviller και είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου Κωνσταντίνο Γανιάρη
Ο κ. Cuviller συνοδευόταν από τον Βουλευτή Χίου και τ.Υπουργό Κ. Μουσουρούλη.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με έμφαση στη συνεργασία των δυο χωρών στο πλαίσιο της Ε.Ε. για την προστασία και φύλαξη των θαλασσίων συνόρων, καθώς και ζητήματα συνεργασίας σχετικά με την εμπορική ναυτιλία και την τουριστική ανάπτυξη.   
Νωρίτερα ο Γάλλος Υπουργός επισκέφτηκε το Δημαρχείο Χίου, όπου κατά την υποδοχή του ο δήμαρχος Π. Λαμπρινούδης του ανακοίνωσε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου, τιμώντας την αγάπη και το σεβασμό του κ. Cuvillier προς την Ελλάδα, αποφάσισε την ανακήρυξή του σε Επίτιμο Δημότη του Δ. Χίου σε δείπνο που θα παρατεθεί σήμερα στο Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος», στο πλαίσιο της 5ης Ετήσιας Τακτικής Συνόδου του Forum Ακτοφυλακών.
         

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ