11.2.2016 15:34

Σε αναμονή για τα Καρδάμυλα

ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ

Στα χέρια του προέδρου του Νομικού Προσώπου Π. Καμπούρη βρίσκεται η προμελέτη για την καταγραφή και αποκατάσταση των ζημιών στο γήπεδο των Καρδαμύλων. Από τις πλημμύρες του προηγούμενου Οκτώβρη μέχρι σήμερα, το γήπεδο των Καρδαμύλων είναι σε άθλια κατάσταση.

Θα ακολουθήσει η οικονομοτεχνική μελέτη προκειμένου να αναδειχθεί το συνολικό κόστος που θα απαιτηθεί για την επισκευή του γηπέδου. " Θα γνωρίζουμε ακριβώς πού βρισκόμαστε μετά την οικονομοτεχνική μελέτη. Περιμένουμε και κάποιες δωρεές από το  Foundation των Καρδαμύλων και κυρίως ευελπιστούμε ότι ο χλοοτάπητας δεν θα έχει πάθει ζημιά. Νομίζουμε ότι το χόρτο θα το σώσουμε οπότε μιλάμε για απομάκρυνση των μπαζων και επισκευή- αντικατάσταση της περίφραξης " δήλωσε στον "π" ο Π. Καμπούρης απευχόμενος να  έχει καταστραφεί και στα Καρδάμυλα ο τάπητας κάτι που θα απαιτήσει τον τριπλασιασμό τουλάχιστον του προβλεπόμενου κόστους του έργου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ