27.9.2012 16:17

Σανιδα σωτηρίας για την Ε.Μ.Χ. ο όμιλος Πειραιώς

>> ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΤΙΧΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Μ. ΣΑΛΛΑ

Σήμερα το πρωί επισκέφτηκε τα γραφεία της ΕΜΧ ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς και Αγροτικής Κος ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΛΑΣ. Τον Κο Σάλλα συνόδευαν ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς και στελέχη του τραπεζικού ομίλου που διευθύνει.

Τον Κο Σάλλα υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΕΜΧ και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Στην συνάντηση αυτή ο Κος Σάλλας εκδήλωσε την υποστήριξη του προς τους Μαστιχοπαραγωγούς και την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών και εξήγγειλε τα παρακάτω μέτρα.
1) Παράταση 1 χρόνο στην πληρωμή όλων των τοκοχρεωλυτικών δόσεων που οφείλονται από μαστιχοπαραγωγούς στην Αγροτική Τράπεζα και στην Τράπεζα Πειραιώς.
2) Παράταση 1 χρόνο για όλες τις πληρωμές όλων των τοκοχρεωλυτικών δόσεων που οφείλονται από την ΕΜΧ στην Αγροτική Τράπεζα και στην Τράπεζα Πειραιώς.
3) Χορηγία της Τράπεζας Πειραιώς για την δημιουργία φυτωρίου έτσι ώστε να διευκολυνθεί η ανασχίνωση.
4) Μείωση του επιτοκίων καταθέσεων κατά 2% των δανείων που έχει πάρει η ΕΜΧ από την Αγροτική Τράπεζα και την Τράπεζα Πειραιώς.

Μετά την συνάντηση αυτή, ο Κος Σάλλας και το επιτελείο του επισκέφτηκε το εργοστάσιο της ΕΜΧ στην Καρδαμάδα.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι αυτή είναι η 2η φορά που ο Κος Σάλλας ασχολείται με το θέμα της μαστίχας και των πυρκαγιών στην Χίο, δεδομένου ότι μετα τις μεγάλες φωτιές ο πρόεδρος της ΕΜΧ Κος Μονίαρος είχε προσκληθεί από τον Κο Σάλλα στην έδρα του ομίλου στην Αθήνα, και είχε ενημερώσει λεπτομερώς τα στελέχη της Τράπεζας για το μέγεθος της καταστροφής.

Watch live streaming video from politischios at livestream.com

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ