7.12.2016 0:14

Σάλπαραν οι μελλοντικοί καπετάνιοι

ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΣΤΗΝ Α.Ε.Ν ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ

Η ενέργεια των σπουδαστών της Α.Ε.Ν Πλοιάρχων Οινουσσών  που ξεδίπλωσαν στην προκυμαία και κράτησαν ανοιχτή μια τεράστια  Ελληνική σημαία καθ΄ όλη τη διάρκεια της τελετής υποδοχής των 145 Πρωτοετών σπουδαστών, έκανε περήφανους και συγκίνησε όσους βρέθηκαν  εκεί και έγιναν  μάρτυρες αυτής της σημαντικής ενέργειας για την εποχή και τις καταστάσεις  που ζούμε. Οι μελλοντικοί καπετάνιοι έστειλαν ηχηρό μήνυμα σε όσους επιβουλεύονται την Ελλάδα ότι έχουν πατριωτική συνείδηση και είναι έτοιμοι να διαφυλάξουν τα ιερά και τα όσια  τους αν χρειαστεί.  

Προηγήθηκε δοξολογία στον εορτάζοντα ναό του Αγίου Νικολάου και ακολούθησε η καθιερωμένη τελετή Υποδοχής. Τους νέους σπουδαστές καλωσόρισε ο Διοικητής Ιωάννης Μάργαρης και χαιρετισμούς απηύθυναν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μάρκος, ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Ανδρέας Ηλιόπουλος  και ο  Αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης.                                                                                                                                    

Η εκδήλωση  ολοκληρώθηκε με την επίδοση των καθιερωμένων  βραβείων  αριστείας σε 13 μαθητές.

Ο εκπαιδευτικός Αργύρης Χατζελένης διάβασε επιστολή του βραβευμένου τριτοετή σπουδαστή  Στέλιου Χούλη ο οποίος  διέθεσε το ποσόν του βραβείου του  για την ολοκλήρωση του εντευκτηρίου της σχολής.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ