5.6.2012 9:54

Ρημάζουν τη νότια Χίο

3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Εύκολη λεία φαίνεται ότι αποτελούν οι μονοκατοικίες των νοτιοχώρων για απατεώνες και διαρρήκτες αφού την εβδομάδα που μας πέρασε το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμωτής, κατέγραψε τρία τουλάχιστον επίσημα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων με θύματα ανυποψίαστους πολίτες.
Το πρώτο περιστατικό αφορά οικεία στο Θολόποτάμι από την οποία άγνωστοι απέσπασαν χρυσά συνολικής αξίας 5.000 ευρώ. Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης στους αστυνομικούς, του χτύπησαν την πόρτα δύο τσιγγάνες και αφού του απέσπασαν την προσοχή, κατάφεραν να πάρουν τα χρυσά.
Την ίδια μέρα, ακόμα μία κλοπή καταγγέλθηκε αυτή τη φορά σε μονοκατοικία στον Καταρράκτη αφού πάλι δύο τσιγγάνες κατάφεραν να πάρουν το πορτοφόλι μίας γυναίκας.
Αυτό που αναζητεί η αστυνομία πάντως είναι αν τα δύο περιστατικά σχετίζονται και αν πρόκειται για τους ίδιους δράστες μιας και οι περιγραφές ταιριάζουν απόλυτα.
Το τρίτο και το πιο σοβαρό περιστατικό αφορά το κατάστημα Ίασμος στον Αγ. Αιμιλιανό, αφού με δύο μόλις ημέρες διαφορά από τα προαναφερθέντα συμβάντα, άγνωστοι διαρρηγνύοντας το παράθυρο, εισέβαλλαν βραδινές ώρες μέσα στην καφετέρια αφαιρώντας μέσα από αυτή τρόφιμα, ποτά, χρήματα ακόμα και τον φούρνο μικροκυμάτων.
Και στις τρεις περιπτώσεις πάντως, οι δράστες παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών παραμένων ασύλληπτοι ενώ η Α.Δ. Χίου εφιστά την προσοχή των κατοίκων σε ότι αφορά τα μέτρα φύλαξης σπιτιών και επιχειρήσεων.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ