24.8.2013 17:03

Το ΡΙΚ ταξιδεύει στη Χίο

Στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας κρουαζιέρας του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου σε ελληνικά νησιά, το πλοίο «Salamis Filoxenia» με την πολυπληθή αντιπροσωπεία, υπό τη διοίκηση και τη γενική διεύθυνση του σταθμού, καθώς και εκατοντάδες ακροατών, θα προσεγγίσει το λιμάνι της Χίου, την ερχόμενη Τετάρτη 28 Αυγούστου, στις 6 το πρωί.

Μετά τον κατάπλου, η αποστολή του ΡΙΚ θα αναχωρήσει με λεωφορείο για τα μαστιχοχώρια, με τη συνοδεία του αντιδημάρχου Δημοτικής Ενότητας Μαστιχοχωρίων κ. Ηλία Κλεισσά.

Στις 10 το πρωί, θα γίνει συμβολική δενδροφύτευση στο προαύλιο της εκκλησίας του Ταξιάρχη στα Μεστά, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους νησιώτες αδελφούς της Χίου, για το πλήγμα που υπέστησαν την ίδια εποχή πέρυσι, λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς. Ακολούθως, στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Ξυλά, δίπλα από το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο, θα πραγματοποιηθεί κοινή εκδήλωση με χορούς και τραγούδια από την κυπριακή και τη χιακή παράδοση, σε συνεργασία με τον Δήμο Χίου και πολιτιστικούς φορείς του νησιού. Το πλοία θα αναχωρήσει από τη Χίο λίγο μετά τις 13:00 της Τετάρτης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ