Κοινωνία

5/9/12 12:54

τελ. ενημ.: 20/2/18 19:12

«Ράβε- Ξήλωνε» με τις διαβάσεις

Στην αρχική τους μορφή επανέρχονται οι διαβάσεις πεζών στο κέντρο της πόλης αφού από το πρωί συνεργεία της εταιρίας συμφερόντων Ι. Ζαννάρα «ξηλώνουν» τις πέτρινες κατασκευές που είχαν τοποθετηθεί επί δημαρχίας Βρουλή και προχωρούν στην αντικατάστασή τους με άσφαλτο.
 
Επιβεβλημένο χαρακτήρισε το έργο από την πλευρά του ο δήμαρχος Χίου Π. Λαμπρινούδης ο οποίος υπογράμμισε ότι από την ημέρα τοποθέτησης των πέτρινων διαβάσεων ο Δήμος είχε δεχθεί πληθώρα καταγγελιών και εξώδικων από οδηγούς δικύκλων και πεζών που θεωρούσαν το έργο επικίνδυνο.
 
«Η εργολαβία θα τελειώσει το πρωί της Πέμπτης με τη διαγράμμιση των νέων διαβάσεων. Ήταν μία κίνηση αναγκαία και εμείς περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή που θα υπήρχε διαθέσιμη άσφαλτος για να προχωρήσει το έργο. Ζητάμε την κατανόηση των οδηγών αυτό το διήμερο όμως θα αποκατασταθεί ένα πρόβλημα που προέκυψε τα 3 τελευταία χρόνια», είπε ο ίδιος τονίζοντας παράλληλα ότι μέσα από έργα αυτεπιστασίας ο Δήμος θα προχωρήσει σε ανάπλαση περιμετρικά του κήπου με το φύτεμα λουλουδιών και τη δημιουργία ζαρντινιέρων. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση