13.1.2016 16:35

Πυροβόλησαν σκύλο έξω από την Κιβωτό του Θοδωρή

Την αγριότητα και σκληρότητα ενός ανθρωποειδούς πλήρωσε για ακόμη μια φορά ένας σκύλος, που βρέθηκε από τους εθελοντές της Κιβωτού του Θοδωρή σήμερα το πρωί πυροβολημένος στην ευρύτερη περιοχή της Κιβωτού.

O Bear,  έτσι έλεγαν το σκυλάκι,  ήταν υπό την προστασία της Κιβωτού, που τον είχε περιμαζέψει από Καρδάμυλα και με πολύ κόπο οι εθελοντές κατάφεραν να τον κοινωνικοποιήσουν αναζητώντας του σπίτι για υιοθεσία.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον δράστη σε αυτήν την αποτρόπαιη πράξη πρέπει αν αναζητηθούν και αν αναλυθούν, προφανώς από ειδικούς, ωστόσο οι εθελοντές της Κιβωτού αύριο κιόλας θα καταθέσουν μήνυση και ο δράστης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη νομοθεσία που σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύ αυστηρή.

Το περιστατικό πάντως για ακόμη μια φορά αναδεικνύει την έλλειψη παιδείας και ζωοφιλίας που έχουμε στο νησί.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ