17.2.2016 16:36

Ψηφίστε χωρίς να... μασάτε!

Η ΤΣΙΚΛΑ ΤΗΣ ΕΛΜΑ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΕΡΜΗ

 

Την υποστηρικτική μας ψήφο, ζητά αυτές τις μέρες η ΕΜΧ και συγκεκριμένα η τσίκλα της ΕΛΜΑ, το διαφημιστικό σποτ προβολής της οποίας συμμετέχει στον διαγωνισμό για τα βραβεία "Ερμής" στην κατηγορία του κοινού.

Τα βραβεία

Τα ERMIS Awards, διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας.  Τα φετινά βραβεία,  θα έχουν τη μορφή διήμερου φεστιβάλ με πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις που απευθύνονται τόσο στους επαγγελματίες της επικοινωνίας, όσο και σε φοιτητές και στο ευρύτερο κοινό.

Η διοργάνωση - φεστιβάλ των Ermis Awards θα διαρκέσει δύο ημέρες (7 και 8 Μαρτίου), κατά τις οποίες θα φιλοξενήσει ομιλίες σημαντικών προσωπικοτήτων από το χώρο της επικοινωνίας, σεμινάρια για φοιτητές και νέους επαγγελματίες, εκθέσεις και happenings, ενώ θα κορυφωθεί με την τελετή απονομής βραβείων των έργων που ξεχώρισαν στις 9 ενότητες της διοργάνωσης (Ad, Production PR, Direct, Digital, Media, Design, Integrated Campaign και Branded Entertainment & Content). 

Η τσίκλα

22 ταινίες από 22 διαφορετικές διαφημιστικές εταιρείας διαγωνίζονται στο βραβείο κοινού, στα φετινά ERMIS AWARDS.Μεγάλες εταιρείες όπως η ΕΨΑ, η ΛΟΥΞ, το Ζαγόρι, η Fix η Coca cola συμμετέχουν σε αυτήν την κατηγορία στην οποία το κοινό με την ψήφο του θα αναδείξει τον νικητή.

Φτάνει μια ψήφος

Μια ψήφος στο λινκ http://www.ermisvote.gr/ και μια κοινοποίηση μπορεί να κάνει τη διαφορά αναδεικνύοντας την τσίκλα της ΕΜΧ νικήτρια των φετινών βραβείων κοινού κι εξασφαλίζοντας επιπλέον προβολή και διαφήμιση.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ