3.3.2017 16:31

Ψήφισμα Συνδέσμου Πτυχιούχων Εργοληπτών Δ. Έργων Χίου

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΝ  ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ                                                                                                                                                                 Χίος 2-3-2017

ΧΙΟΥ

Σήμερα ,02/03/2017 ,  ημέρα  Πέμπτη  και  ώρα  11,00  π.μ. ,  συνήλθε  σε  έκτακτη συνεδρίαση   το  ΔΣ    τού Συνδέσμου  Εργοληπτών  Δ. Έργων   Χίου , κατόπιν  προσκλήσεως  του  Προέδρου  Κων/νου  Χαλιορή , με  μοναδικό  θέμα , την  απώλεια  του  εκλεκτού  συναδέλφου μας   Νικολάου  Ιωαν. Σιδεράτου.

Ο  Πρόεδρος  , με  οδύνη  ανήγγειλε  στα  μέλη  τον  θάνατο , του  επί  τριακονταετία, από το  έτος  1975 έως  την  συνταξιοδότησή του , εκλεκτού  μέλους  του  Συνδέσμου  μας  .

Έντιμος ,ακέραιος ,με  πηγαίο  χιούμορ , πάντα  χαμογελαστός  και  προσηνής  σε  όλους ,   άφησε  μνήμη  αγαθή  σε  όσους  τον  γνώρισαν .

Το  διοικητικό  συμβούλιο  μετά  από  διαλογική  συζήτηση  αποφασίζει :

1) Να  παραστεί στην  εξόδιο ακολουθία

2) Να   διαθέσει  στη  Μνήμη  του  αντί  στεφάνου , χρηματικό  ποσό  για  τις  ανάγκες  του  Γηροκομείου  Χίου .

3)Να  δημοσιεύσει  το  παρόν  ψήφισμα  στο  τοπικό  τύπο .

4)Να  το  επιδώσει  στην  οικογένεια  του , εκφράζοντας    ταυτόχρονα  τα  θερμά  του  συλλυπητήρια .

Για   το  Δ. Σ

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ  ΧΑΛΙΟΡΗΣ                                                   ΓΕΩΡΓΙΟΣ   ΑΓΙΩΡΓΟΥΣΗΣ

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.