30.5.2014 13:26

Το ψέμα με τα κοντά ποδάρια...

ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ chiospress

Είναι έξυπνο παιδί και αδικεί τον εαυτό του στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει σε λάκκο με φάβα... Δεν είναι όλα ίδια και δεν μπορούν να εξηγηθούν με τον ίδιο τρόπο.

Αντιλαμβανόμαστε πόσο οδυνηρό μπορεί να είναι στον ιδιοκτήτη του blog «chiospress» να πρέπει κάθε λίγο και λιγάκι να «απολογείται» για την δραστηριότητα του ιντερνετικού βήματος που διατηρεί.

Καταλαβαίνουμε επίσης και τις εργατοώρες που αφιερώνει για να ανακαλύψει... κρατικά μυστικά, συνωμοσίες, σενάρια με UFO και άλλα πολλά στην προσπάθειά του να αποδείξει πως δεν είναι στραβός ο γιαλός... αλλά στραβά αρμενίζουμε όλοι.

Ε, δεν αρμενίζουμε στραβά. 

Στην καταγγελία του δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της ΛΑ.Σ. για την διαφημιστική προβολή της ΔΗ.ΚΕΧ στο blog της chiospress, αξίας 1.000 ευρώ, τα λόγια είναι περιττά.

Με απόφαση του το Δ.Σ. της ΔΗ.ΚΕ.Χ. δέχθηκε να διαφημίσει το Κυκλοφοριακό Πάρκο Αγωγής στα Καμπόχωρα στο blog «chiospress», σε ένα banner που κάνοντας «κλικ» πάνω του δεν έβγαζε πουθενά!

Το chiospressφυσικά ισχυρίζεται ότι απαιτήθηκε δουλειά για να γίνει το banner.

Λες και εμείς φυτεύουμε αγγινάρες και δεν ξέρουμε... πόση δουλειά χρειάζεται...

Αδιάφορο μας είναι τι έκανε η ΔΗ.ΚΕ.Χ., ο πρόεδρός της και το συμβούλιο της. Αυτά όλα πάνε πλέον περίπατο...

Από τη στιγμή όμως που το chiospressκαι ο ιδιοκτήτης του φέρνουν στην επιφάνεια (πάντα μετά από εξαντλητική έρευνα, μην το ξεχνάμε) απόφαση της Περιφέρειας που αφορά σε έγκριση ποσού 1.000 ευρώ στη «Ν.ΚΑΤΣΑΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. (πολίτης και politischios.gr)… αφήνοντας μάλιστα αιχμές για τον τύπο της σύμβασης, αρχίζουμε και γελάμε!

Ακούστε λοιπόν εσείς του blog «chiospress» για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Η πίστωση που αφορά τον «π» όντως εγκρίθηκε από την Δ/νση Διοικητικού – Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Χίου με Α.Π. 1327 και ημερομηνία 5/3/2013 και είναι αναρτημένη στη Διαύγεια, κόστους 1.000 ευρώ.

Που είναι διαφορά;

Ο «π» ΕΚΤΥΠΩΣΕ και ΔΙΕΘΕΣΕ  με τα χρήματα αυτά στην Παρέλαση της 11ης Νοεμβρίου, ειδική επετειακή έκδοση με τίλο «ΧΙΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», 24 σελίδων  μέσα από την οποία ο Δρ. Ιστορίας της Ιατρικής Ανδρ. Μιχαηλίδης, η συμβολή του οποίου στην έκδοση ήταν καθοριστική, συνέλεξε ντοκουμέντα της εποχής, άρθρα, παρεμβάσεις που σχετίζονταν με τα γεγονότα της απελευθέρωσης της Χίου και ο «π» το διένειμε σε 4.000 ΑΝΤΙΤΥΠΑ δωρεάν σε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στην οδό Δημοκρατίας για την παρέλαση, ένθετο στους συνδρομητές του «π», στη Βιβλιοθήκη Κοραής και όπου αλλού ζητήθηκε!

Νοήμον άνθρωπος καταλαβαίνει ότι ένα έντυπο 24 σελίδων, με 4.000 φύλλα κυκλοφορίας δεν είναι αυγό να το ρουφήξεις!

Για το έντυπο δούλεψαν άνθρωποι, τυπογραφεία, σχεδιαστές, γραφίστες, δημοσιογράφοι και κυκλοφόρησε ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, αφού την ευθύνη της προβολής είχε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Είναι πολύ διαφορετικό το παραπάνω.... από ένα banner…

Είναι πολύ διαφορετικό να επιλέγεσαι να εκτελέσεις μια εργασία... και πολύ διαφορετικό να βάζεις ένα banner που δεν δουλεύει κιόλας γιατί μέχρι χτες δεν παρέπεμπε ΠΟΥΘΕΝΑ!

Αυτή είναι η διαφορά μας με το blog «chiospress»...

Είμαστε επαγγελματίες, σεβόμαστε του συνεργάτες μας και όσους 13 χρόνια τώρα μας εμπιστεύονται καθημερινά, ξέρουμε τη δουλειά μας, ζούμε από αυτήν 14 οικογένειες και όση λάσπη κι αν προσπαθήσει να μας ρίξει ο ερασιτεχνισμός των μπλόγκερς, δόξα τω Θεό, έχουμε ανεμιστήρες!!!

Άντε γεια,

Η συντακτική ομάδα του "π"

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ