24.8.2016 14:06

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε

ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΟΝΟΣΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ

Οι προβλέψεις και η μέριμνα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την έναρξη των αντικουνουπικών ψεκασμών έφεραν τα θεμιτά αποτελέσματα και γι αυτό η Χίος δεν συγκαταλέγεται στους νομούς που αντιμετωπίζουν κρούσματα ελονοσίας.

Σε δηλώσεις του στον "π" ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης, υποστήριξε ότι ο νομός μας όπως και όλο το Βόρειο Αιγαίο είναι έξω από τον χάρτη της ελονοσίας εξαιτίας των έγκαιρων και σωστών ψεκασμών. "Βρισκόμαστε ήδη στη  δεύτερη φάση των ψεκασμών. Ξεκινήσαμε νωρίς, ήμασταν έτοιμοι, με συνεργεία και προχωρήσαμε γι αυτό και έχει αντιμετωπιστεί έγκαιρα η κατάσταση και δεν είχαμε κανένα κρούσμα. Εξακολουθούμε να παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη της εργολαβίας κι όπου χρειάζεται παρεμβαίνουμε" κατέληξε ο αντιπεριφερειάρχης, ευχαριστώντας για τις υπηρεσίες τους τόσο τα συνεργεία που εργάστηκαν όσο και τις Υπηρεσίες Τεχνικών έργων και Περιβάλλοντος, που εργάστηκαν στην ίδια κατεύθυνση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ