3.8.2016 13:14

Ψέκασαν ασχήμια

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΜΕ ΣΠΡΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Σε βανδαλισμούς βάφοντας με σπρέι τους τοίχους καταστημάτων και  τραπεζών επιδόθηκαν, χθες το βράδυ  άγνωστοι ανεγκέφαλοι χωρίς ίχνος σεβασμού στα κτίρια και την ιστορία τους αλλά και την ξένη ιδιοκτησία.

Συγκεκριμένα στο χρυσοχοείο του Γ. Μισεντζή στην Απλωταριά  οι «καλλιτέχνες» έβαψαν με σπρέι το ρολό ασφαλείας που κατέβαζε ο ιδιοκτήτης κάθε φορά που έκλεινε το μαγαζί του. Οι ίδιοι ξέσπασαν το μένος τους  και την τράπεζα Αlpha Βank της οποίας τα παράθυρα αλλά και οι πέτρινοι τοίχοι βάφτηκαν με σπρέι με το σήμα των αναρχικών και διάφορα άλλα σχήματα και γραμμές .

Δε σταμάτησαν όμως εκεί . Με την ίδια ζέση έβαψαν και τους τοίχους σε παρόδους της Απλωταριάς  γράφοντας πάνω τους συνθήματα. Οι ιδιοκτήτες αλλά και τα γειτονικά μαγαζιά εικάζουν ότι το γεγονός συνέβη μεταξύ 22:00 της Τρίτης και 06:00 της Τετάρτης με πολλούς από αυτούς να ετοιμάζονται να καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστων στην Α.Δ. Χίου.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ